Stugor

Westerby gård erbjuder till ert förfogande sköna och väl utrustade semesterstugor. Stugorna ligger i ett lugnt och naturskönt skärgårdslandskap vid havsstrand mot söder, på ön Wattkast i Korpo i Åbolands skärgård. Bro mellan Korpo fastlandet och ön Wattkast. Från Åbo under två timmars körväg. Bilväg fram till stugorna. Stugområdet och stranden är barnvänligt.  Sandlåda för barnen vid stugan.

Alla stugor har havsutsikt. Avstånd till grannstugan 40 – 100 m beroende på stuga, och varje stuga har egen strandtomt, brygga med simtrappor och roddbåt. Vid bron ca 1.2 meter djupt. Till stranden är 20 – 70 m beroende på stuga. Stugorna passar bäst för fyra personer och några stugor är för fem personers familj.

Utrustning i stugorna

På området finns en stockstuga som är ca 60 m2 och fem stockstugor som är ca 47 m2. Stugorna är självhushållningsstugor.

Vardagsrum (med stugkök) , två sovrum, elektricitet och elvärme , rinnande kallt och varmt vatten in, bastu med dusch, mat- och kokkärl av god kvalitet , elspis med ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost, kylskåp med frys. TV, cd/radio, dammsugare och städtillbehör, veranda och utegrill.

Rödhaken

punarinta

Sothönan

nokikana

Gulsparven

keltasirkku

Grönfinken

viherpeippo

Vitsippan

valkovuokko

Blåmesen

sinitiainen

Eden

eden

Scroll to Top