Gulsparven

Nyckelängsstigen 16

Stuga Gulsparven (47m2) ligger alldeles vid stranden. Stugan är stockstuga och brädad på utsidan. Efter bastun kan du sitta på verandan och känna närheten till havet och känna lugnet långt bort från buller. Havsörnarna svävar ibland över viken. Området är barnvänligt.
Stugan ligger i en sydsluttning ca 20 meter från stranden, på egen strandtomt, egen båtbrygga med simstege och roddbåt. Bilväg fram enda till stugan och plats för bilen på tomten.

Se planlösning

Utrustning i stugan

I stugan finns vardagsrum (stugkök), elektricitet och elvärme, rinnande varmt och kallt vatten in, två sovrum (2 + 2) och elbastu med dusch samt veranda (7 m2) med bord och bänkar. TV och cd-radio, elspis med ugn och mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost, kylskåp med liten frys, matservis och kokkärl av god kvalitet, dammsugare och städmateriel samt skåp. Sovplatser för fyra personer. I sovrummen finns sängkläder (täcken och dynor). Hyresgästen bör ta med lakan och handdukar eller hyra dem från stugvärden. Lakan i sängarna är ett villkor ( sovsäckar är förbjudna) . På stugans tomt finns en murad tegelgrill. Eget modernt, välskött utedass.

Scroll to Top