Eden

Lökviksvägen 136

Stuga Eden ( 40 m2) ligger nära havet, på en egen stor strandtomt, ca. 20 m från stranden. Tomten i syd- och nordläge. Stugan är för två personer. Stugan och området runt stugan är väl lämpade  för dem som vill njuta av naturen och lugnet.  Bra utsikt över havet. I omgivningen finns en massa olika sorters fåglar (havsörnar, svanar, tärnor mm),  fina stora  tallar och en liten bit ifrån finns det ett högt utsiktsberg. Till stugan hör  en egen roddbåt (ingår i priset). Bilväg ända fram och parkeringsplats på tomten. Endast en trappa upp till stugans veranda och tomten är jämn.

Kolla planritningen

Utrustning i stugan

El-och elvärme,  rinnande varmt- och kallt vatten in. Vattnet är drickbart.  I stugan finns en vedeldad bastu försedd med dusch. Bastuved ingår i priset. På verandan finns ett bord, bänkar och stolar och även en murad grill. P.g.a. av brandrisk bör endast träkol (ingår ej) användas (inte ved). Stugan har ett rymligt vardagsrum där det finns länsstolar, bord, soffa, bänkar, skåp, klädhylla, TV och CD-radio.
Det lilla idylliska köket har en elektrisk spis med ugn och en mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost, kylskåp med en liten frys. Matservis och kärl av god kvalitet, dammsugare och städutrustning samt skåputrymmen. Stugan har också en rymlig sovalkov där det finns två sängar, sängkläder;  bäddmadrasser, kuddar och täcken, nattduksbord och ett fönster. Sängkläder (lakan och handdukar) måste hyresgästen ta med eller hyra av  värdparet. Använding av lakan i sängarna är ett måste. Bakom stugan finns ett modernt, välskött komposterande uthus och vedlider.

Rulla till toppen