Varausehdot

Varaus vahvistetaan maksamalla varaus/ennakkomaksun (n. 20 %). Loppuosa vuokrasta maksetaan viimeistään noin 4 viikkoa ennen varauksen alkupäivää. Viimehetken ja alle viikon varauksissa vuokra maksetaan kokonaisuudessaan varausta tehtäessä. Vaihtopäivä sopimuksen mukaan.

Isäntäväeltä (Osoite: Wattkastintie 425) saatte mökin avaimen, joka on luovutettava heille takaisin lähtöpäivänä. (Avainten luovuttamisesta vieras voi sopia ennen saapumistaan.)

Lemmikkieläimiä sopimuksen mukaan.

Vuokraan sisältyy mökin vapaa käyttö, sauna polttopuineen / sähkösauna, hyvin varustettu keittiö, vuodevaatteet (patjat, peitot, tyynyt). Ystävällisesti, ottakaa omat lakanat ja pyyhkeet mukaan. Vieras vastaa mökin siivouksesta oleskelunsa aikana ja myös loppusiivouksesta.
Isäntäväen pihalla on vihreä Kimppa-jäteastia sekä astiat metallille, paperille ja lasille.
Mökeissä ei saa olla enempää väkeä kuin varatessa on sovittu, lapset mukaanlukien ( max 4 henkilöä) . Mökki annetaan vuokralle vain aikuisille, alle 18 ikäiset ovat tervetulleita aikuisen seurassa.

Hintoihin eivät sisälly: talous- ja WC-paperit, liinavaatteet, pyyhkeet, eivätkä myöskään henkilökohtaiseen hygieniaan tarkoitetut tuotteet oleskelun aikana. Pelastusliivejä ei ole. Jos mökki on epäsiisti, perimme siivousmaksun . Vieraat/venevieraat, vieraiden telttailu, asuntovaunut/asuntoautot eivät ole sallittuja.
Vuokralainen vastaa aiheuttamistaan, ja myös lemmikkieläintensä aiheuttamista, vahingoista. Avotulen teko on kielletty. Kesällä kuivana aikana grillin käyttö on kielletty sekä yleensä grillaaminen ja myös kertakäyttögrillit ja kaasugrillit, ovat kielletyt palovaroituksen aikana.

Valmistautukaa todistamaan henkilöllisyyttenne saapuessanne majoituspaikkaan.

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Varauksen peruuttaminen on tehtävä puhelimitse. Peruutuksen sattuessa peritään 40 euron peruutusmaksu toimituskuluineen.

Peruutuksen tapahtuessa 28 – 21 päivää ennen sovittua vuokrajakson alkua peritään varausmaksu. Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 21 päivää ennen vuokrajakson alkua, eikä huvilaa saada vuokratuksi muille samalle ajalle peritään koko vuokramaksu. Sairaustapauksissa, jotka on todennettava lääkärintodistuksella, maksetut erät palautetaan, peruutusmaksulla ja toimituskuluilla vähennettynä.Vuokranantajalla on oikeus perua varaus seuraavissa tapauksissa:ylipääsemätön este (force majeure). Kaikki maksetut erät palautetaan vuokralaskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä. Vuokranantaja ei luovuta huvilaa jos vuokraaja saapuessaan tai vuokrajakson aikana käyttäytyy häiritsevästi tai on huumaavien aineiden vaikutuksen alainen. Näissä tapauksissa ei maksettua vuokraa palauteta.

Scroll to Top