Varausehdot

Varaus vahvistetaan maksamalla varaus/ennakkomaksun (n 20 %). Loppuosa vuokrasta maksetaan viimeistään noin 4 viikkoa ennen varauksen alkupäivää. Viimehetken varauksissa ja alle 5 päivän vuokrauksissa vuokra maksetaan kokonaisuudessaan varausta tehtäessä.

Avainten luovuttamisesta  vieras sopii 2-3 päivää ennen saapumistaan  . Majoitusvuorokausi alkaa klo 15.00 ja päättyy klo 12.00, ellei muusta sovita. Viikkovuokrauksissa on vaihtopäivä sopimuksen mukaan. Isäntäväeltä ( Wattkastintie 425) saatte mökin avaimen, joka on luovutettava heille takaisin lähtöpäivänä.

Lemmikkieläimiä sopimuksen mukaan.

Mökki  annetaan vuokralle vain aikuisille, alle 18 ikäiset ovat tervetulleita aikuisen seurassa. Vuokraan sisältyy mökin  vapaa käyttö, sauna polttopuineen / sähkösauna, täysin varustettu keittiö, vuodevaatteet (patjat, peitot, tyynyt). Ystävällisesti, ottakaa omat lakanat ja pyyhkeet mukaan, ellei muuta sovitaan. Vieras vastaa mökin siivouksesta oleskelunsa aikana ja myös loppusiivouksesta. Mökki luovutetaan samassa kunnossa kuin se oli sinne saavuttaessa.

Isäntäväen pihalla on vihreä Kimppa-jäteastia sekä astiat metallille, paperille ja lasille.

Valmistautukaa todistamaan henkilöllisyyttenne saapuessanne majoituspaikkaan. Mökeissä ei saa olla enempää väkeä kuin varatessa on sovittu, lapset mukaanlukien  ( max 4 henkilöä) .Hintoihin eivät sisälly grillihiilet, talous- ja WC-paperit, liinavaatteet, pyyhkeet, eivätkä myöskään henkilökohtaiseen hygieniaan tarkoitetut tuotteet oleskelun aikana.

Lakanoiden käyttö sängyissä on pakollista. Ystävällisesti ottakaa omat lakanat ja pyyhkeet mukaan.

Jos mökki on epäsiisti, perimme siivousmaksun .  Vieraat/venevieraat, vieraiden telttailu, asuntovaunut/asuntoautot eivät ole sallittuja .Vuokralainen vastaa aiheuttamistaan, ja myös lemmikkieläintensä aiheuttamista, vahingoista.

Avotulen teko on kielletty. Kesällä kuivana aikana grillin käyttö on kielletty sekä yleensä grillaaminen ja myös kertakäyttögrillit ovat kielletyt palovaroituksen aikana

 Muuta: Mikäli varaaja tullessaan tai loman aikana käyttäytyy häritsevästi tai on huumaavien aineiden vaikutuksen alainen, niin mökin omistajalla on oikeus  poistaa varaaja tai oikeus olla luovuttamatta majoituskohdetta

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Varauksen peruuttaminen on tehtävä puhelimitse. Peruutuksen sattuessa peritään 40 euron peruutusmaksu toimituskuluineen.

Peruutuksen tapahtuessa 28 – 21 päivää ennen sovittua vuokrajakson alkua peritään varausmaksu. Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 21 päivää ennen vuokrajakson alkua, eikä huvilaa saada vuokratuksi muille samalle ajalle peritään koko vuokramaksu. Sairaustapauksissa, jotka on todennettava lääkärintodistuksella, maksetut erät palautetaan, peruutusmaksulla ja toimituskuluilla vähennettynä.   Vuokranantajalla on oikeus perua varaus seuraavissa tapauksissa:ylipääsemätön este (force majeure). Kaikki maksetut erät palautetaan vuokralaskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä.vuokranantaja ei luovuta huvilaa jos vuokraaja saapuessaan tai vuokrajakson aikana käyttäytyy häiritsevästi tai on huumaavien aineiden vaikutuksen alainen. Näissä tapauksissa ei maksettua vuokraa palauteta

Vieritä ylös